Fishmarket Cafe svenska

Fishmarket & Café

Hemgjort och färskt
Kafé och fiskebutiken som utstrålar skärgårdskänsla befinner sig näst intill skärgårdsvägen i en fridfull tallskog. På sommaren erbjuder vi dagligen lunch och À la carte. I kaféets vitrin hittar du hem bakade söta och salta delikatesser. Vi bakar vårt eget bröd både till kaféet och till försäljning. I kaféet har du även möjligheten att smaka våra utsökta fiskprodukter som också kan köpas med hem. I kaféet säljer vi även säsongsprodukter såsom jordgubbar, ärtor, dill och nypotatis.

Lunch
Serverar vi mellan kl.11-14.00. Till den dagligen varierande lunchsoppan för priset 8,50€/pers. hör bröd, saft, vatten och kaffe eller te. 

À la carte
På menyn hittar du  Troolens fisktallrik, saltiga vofflor med valfri fyllning, Fish & Chips, varmrökt laxpasta och olika sorters sallader.

I kaféets fiskdisk hittar du dagligen lokalt fiskad fisk, olika fiskprodukter och skaldjur. Favoriter är bland annat färska fiskfiléer, varmrökt lax, gravad fisk, fiskbullar, skagenröra och senapsströmming. Produkter kan smakas i till exempel Troolens fisktallrik.
Från havet till tallriken

Souvenirer och handarbeten
Hos oss hittar du souvenirer, inredningsprodukter och handarbeten med skärgårdstema. Vi erbjuder även möjligheten för lokala producenter att sälja sina produkter hos oss mot provision. Om du är intresserad av en försäljningsplats ta kontakt med oss!