Fishmarket
&
Café

Itse tehtyä
ja tuoretta

Saaristolaishenkisyyttä huokuva kahvila-ja kalakauppa sijaitsee saaristotien varrella omassa rauhassa mäntymetsän siimeksessä. Tarjoamme kesällä päivittäin lounasta sekä myös lista ruokia. Kahvilan vitriinistä löydät itse leivotut makeat kuin suolaiset herkut. Paistamme omat leivät niin kahvilaan kuin myös myyntiin. Kahvilassamme pääset maistelemaan herkullisia kalatuotteitamme, joita on mahdollista ostaa myös kotiin viemiseksi. Kahvilassamme on myynnissä myös kausituotteita kuten mansikoita, herneitä, tilliä sekä varhais perunoita.

Lounas

Tarjoamme klo.11-14.00 päivittäin vaihtuvan keittolounaan hintaan 8,50€/hlö sis.keitto, leipä sekä levite, mehu, vesi, kahvi/tee.

Listaruoat

Listaltamme löydät Troolenin kalalautasen, suolaiset vohvelit valinnaisilla täytteillä, Fish & Chips, lämminsavulohipasta sekä erilaiset salaatit.

Kahvilan yhteydessä olevasta kalatiskistä löydät päivittäin kalastettua paikallista saaristomeren kalaa kuin myös äyriäiset ja jalosteet. Kalatiskimme tuotteet valmistetaan paikanpäällä.  Vakiintuneita suosikkeja on mm. tuoreet kalafileet, lämminsavulohi, graavit, kalapullat, skagenrörä,sinappisilakka sekä kalapullat. Tuotteita voi maistaa kahvilan ruoka-annoksissa kuten esim.kalalautasessa.

merestä pöytään

Matkamuistoja
ja käsitöitä

Meiltä löydät saaristo-aiheisia matkamuistoja, sisustustuotteita sekä käsitöitä. Tarjoamme myös paikallisille käsityöläisille mahdollisuutta omien töidensä myyntiin provisiota vastaan. Jos kiinnostuit myyntipaikasta, ota meihin yhteyttä.