Yritys
&
ideologia

Perheomisteinen yrityksemme on toiminut ammattikalastuksen parissa jo kolmen sukupolven ajan. Kalankäsittely ja raaka-aineen arvostus on syntynyt ns.äidinmaidon kautta. Arvostus mereen ja sen antimiin ovat työssämme avaintekijöinä.
Keväällä 2019 kala-alan yrityksemme laajentui Troolen Oy Ab:ksi ja nyt tarkoituksenamme on tuoda kalamme myös kuluttajien saataville.
Päivittäin saamme tuoretta kalaa troolialukseltamme tai verkkokalastaen. Ostamme kalaa myös yhteistyökumppaneiltamme ja ulkomaiset merenelävät ostamme luotettavilta tukkutoimittajilta. Kala-ja äyriäistuotteet valmistamme itse paikanpäällä ja kalat fileroidaan käsin perinteisin menetelmin. Savustuksessa käytämme vain tietyn alueen leppäpuuta, jolla takaamme savustuksen tasalaatuisuuden ja maun.
Kahvilan tuotteet valmistetaan itse omia reseptejä käyttäen.  Listaruokamme rakennetaan siten, että asiakas voi maistella kalatiskin tuotteita paikanpäällä.
Sydäntä lähellämme ovat tuoreet sekä puhtaat raaka-aineet ja niitä haluamme myös tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua unohtamatta!