Arvostuksemme mereen ja sen antimiin ovat työssämme avaintekijöinä. Perheomisteinen yritys on toiminut kalastuksen parissa jo kolmen sukupolven ajan. Kalankäsittely ja raaka-aineen arvostus on siis syntynyt ns.äidinmaidon kautta. Päivittäin saamme tuoretta kalaa troolialukseltamme tai verkkokalastaen. Ostamme kalaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Sydäntä lähellämme ovat tuoreet sekä puhtaat raaka-aineet ja niitä haluamme myös tarjota asiakkaillemme!


Troolenin henkilöstö

STEFAN

Stefan on Hannen avopuoliso ja kalastajaperheen pääkalastaja. Stefan on kalastaja jo kolmannessa sukupolvessa. Hänen isoisänsä Jarl oli Turun saariston ensimmäisiä troolikalastajia. Stefan onkin saanut vahvat oppinsa isoisältään sekä myös isältään Andersilta. Stefanille on lapsesta asti ollut tärkeätä saada tehdä työtä veden ääressä. Merellä on rauhaa sekä vapautta jota Stefan arvostaa.

HANNE

Hanne on Stefanin avopuoliso ja Arthurin äiti. Hannen voit nähdä kahvilan tiskin takana tai keittiössä kauha kädessä. Hannelta voit saada myös uusimmat matkailuvinkit kuin herkulliset saaristolaisreseptit. Hannella on vahva tausta matkailu-alalta. Hannen resepteillä leivottuja tuotteita löydät myymälästä sekä kahvilasta. Hannen sydäntä lähellä on saaristo, lappi sekä valjakkokoirat.

ARTHUR

Arthur on kalastajaperheen kuopus. Hän on innokas kalamiehen alku ja usein myös isän mukana kalastamassa.

HEIDI

Heidi on Hannen sisko. Heidillä pysyy käsissä niin filerointiveitsi kuin ohjat, sillä onhan Heidillä oma ratsastuskoulu Nauvossa. Ahkeran ja iloisen Heidin näet kahvilassa. Heidillä on useamman vuoden työkokemus eri kala-alojen töistä sekä myös matkailuala on Heidille tuttua. Heidin intohimo on hevoset sekä matkailu.

Kuva Fred Sundén

ROBIN

Robin on Heidin avopuoliso. Ulkosaaristosta kotoisin oleva Robin on pikkupojasta asti tottunut elämään luonnon äärellä. Meri ja sen tarjoamat antimet ovat esittäneet tärkeätä roolia Robinin perheen arjessa. Isänsä Kajn opastuksella Robinille on tullut tutuksi niin savustuksen salat kuin hyvien kalavesien löytäminen. Robinin paratiisi sijaitsee lapsuuden kotisaaressa Trunsössä, johon hän palaa aina mahdollisuuksien mukaan.

FELIX & MOLLY

Felix ja Molly ovat Heidin ja Robinin lapset. Innokkaat apulaiset voit nähdä kahvilassa auttelemassa ja pikkutöitä tehden.

JONAS

Ulkosaaristosta kotoisin oleva iloinen huumorimies Jonas kuuluu kalastusaluksemme Vesturfaridin miehistöön. Jonas on ollut yrityksemme palveluksessa jo useamman vuoden ja tuntee kalavedet kuin omat taskunsa. Kun Jonas ei ole merellä kalastamassa, pakkaa hän perheensä ja itsensä veneeseen ja suuntaa kohti Nötön rauhaa.